‏مصرف فست فود در کنار بهداشت نامناسب دهان و دندان، ریسک نارسایی قلبی را افزایش می دهد

1393/11/08 601 بازدید چاپ

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد خوردن غذاهای نامناسب و بهداشت ضعیف دهان و دندان ریسک بیماری های قلبی عروقی را افزایش میدهد. به همین دلیل است که مصرف شکر و نوشیدنی های حاوی شکر باید محدود شود.

مصرف مقدار زیادی شکر در صورتیکه توام با عدم رعایت مناسب بهداشت دهان و دندان باشد  می تواند  منجر به ایجاد بیماریهای پریودنتال (لثه) شود. استخوان حمایت کننده ی اطراف دندان نیز می تواند در نتیجه ی این امر تحلیل رود.

وجود مقدار زیادی نمک و چربی، همراه با شکر موجود در فست فودها، این غذاها را در گروه غذاهای بی کیفیت قرار می دهد. در دنیای ایده آل این نوع از غذاها باید بطور کامل از رژیم غذایی افراد حذف شوند.

آگاهی دادن به افراد در زمینه مضرات غذاهای فست فودی بسیار اهمیت دارد و مردم باید تلاش کنند تا جایی که می توانند از این نوع غذاها استفاده نکنند.

ارسال دیدگاه جدید

سوال از دندانپزشک
پاسخ سوالات شما

سوال از دندانپزشکپاسخ سوالات شما

پنل دندانپزشکان
ارزیابی خطر

پنل دندانپزشکانارزیابی خطر

آخرین سوالات