چای سیاه پلاک را کاهش داده و منجر به پوسیدگی های کمتر می شود

1395/09/18 647 بازدید چاپ

یک تحقیقات جدید صورت گرفته در دانشگاه شیکاگو نشان می دهد ایچاد پلاک در افرادی که دهان خود را با چای سیاه می شویند  چند برابر کمتر از کسانی است که دهان خود را با آب می شویند.

پلی فنول های موجود در چای آنزیمهای باکتریایی را که منجر به تجمع پلاک می شوند سرکوب می کند. چندین متربه نوشیدن چای در روز نیز همین تاثیر را دارد.

همچنین تحقیقات نشان می دهد نوشیدن چای سیاه از افراد در مقابل حملات قلبی و بیماریهای فشار خون محافظت می کند و همچنین عفونتهای باکتریایی را کاهش می دهد. مطالعات جدید نشان می دهد چای سیاه عاوی عناصر تئافلاوین و thearubigens است که منافعی را برای سلامتی دارند که چای سبز فاقد آنهاست.

ارسال دیدگاه جدید

سوال از دندانپزشک
پاسخ سوالات شما

سوال از دندانپزشکپاسخ سوالات شما

پنل دندانپزشکان
ارزیابی خطر

پنل دندانپزشکانارزیابی خطر

آخرین سوالات